Overflatebeskyttelse

Overflaten beskyttes mot slitasje, gjør vedlikehold enklere og overflatens naturlige glans og dybde opprettholdes. Beskyttelsen gir en overlegen motstandsdyktighet mot forurensning, UV-stråling, miljøpåvirkninger og sterke kjemikalier. Vi tilbyr flere alternativer med overflatebeskyttelse. Forskjellene er bruksområde, tykkelse, slitestyrke og varighet.

Vi utfører arbeidet hos deg. Nor Solution har egne servicebiler som er utstyrt for å utføre de fleste tjenestene ute på din arbeidsplass eller i felt.

Vi utfører disse tjenestene på lastebiler, maskiner, busser og båter m.m.

Industri Coating

Danner en sterk og tykk kjemisk hinne som varer i flere år. Produktet er ekstremt slitesterkt. Dette er den kraftigste coatingen på markedet. Forventet holdbarhet er forutsatt at etterbehandling og korrekte vaskerutiner følges. 

Industri Coating er en høyteknologisk 1-komponentbelegg for en rekke overflater. Produktet har utmerket bestandighet mot kjemikalier og har høy ripe- og slitestyrke. Med E2C (Easy To Clean) egenskaper reduserers vedlikeholdskostnadene. Industri Coating brukes for å beskytte og gjenopprette finishen på slitte og matte overflater noe som gjør den til et utmerket førstevalg for beskyttelse av maskiner, båter, busser og utstyr.

Industri Coating oppfyller DB AGs (Deutsche Bahn AG) krav til permanent graffitibeskyttelse, noe som gjør den til et naturlig valg for å beskytte f.eks. Interiøroverflater på f.eks. tog, tunnelbane, trikk og buss. Tusj, blekk og sprayfarge kan lett løsnes gjentatte ganger uten at overflaten påvirkes. 

Keramisk Coating

Etterlater en superhydrofobisk glass-overflate med overlegen beskyttelse. Forventet holdbarhet er opp til 5år.

Produktet har en unik sammensetning og det siste innen nanoteknologi. 

Denne behandlingen vil forbedre resultatet etter polering, gir utmerket glans og forenkler vedlikeholdet. Etterbehandles med Ceraseal for optimal hydrofobisk effekt og varighet. Forventet holdbarhet er forutsatt at etterbehandling og korrekte vaskerutiner følges. 

Hurtig Coating

Syntetisk sealer fra Ceraseal binder seg til lakkoverflaten og gir en reaktiv beskyttelse mot forurensning opp til 12 mnd. Produktet gir veldig høy glans og er hydrofobisk. Ceraseal kan legges på de fleste materialerog er utmerket på folie. Forventet holdbarhet er forutsatt at korrekte vaskerutiner følges.

Glassforsegling

Nano Glassforsegling gir en meget langvarig og motstandsdyktig overflate med hydrofobisk effekt. Ved hjelp av nanoteknologi dannes en beskyttende overflate mot forurensing. Behandlede glassoverflater får en vannprellende effekt som reduserer bruk av vindusviskere, slitasje på frontrute og økt sikt. Holdbarhet opp til 1 år / 20000 km.

Din samarbeidspartner

Har du behov for våre tjenester?