Våre merker

Innvendig vask Nor Solution

Nor Solution AS er en totalleverandør av kjemiske produkter og tilbehør. Vi har alt du måtte trenge til bilpleie, vaskehaller og storbilvask samt et bredt spekter av vaskemidler. Nor Solution Magic er vår egen vaskemiddelserie rettet mot autobransjen. I tillegg består sortimentet vårt av spraybokskjemi, fett og lim, og vi er en kvalitetstilbyder av hansker. Våre medarbeidere har bred kompetanse og flere års erfaring tilgjengelig, og vi tilbyr også opplæring i våre produkter. Nor Solution utfører også pleietjenester rettet mot tungbil, båt, fasade og utstyr. Bærekraft og miljø har høyt fokus hos oss. Vi streber til en hver tid etter å ha produkter som er mest mulig miljøvennlige og har en minimal andel av farlige tilsetningsstoffer.

Overflatebeskyttelse

Fenice

Fenice tilbyr høykvalitetsprodukter for rensing, vedlikehold og reparasjon av av skinn, kunstskinn og plast. Fenice er fra Italia og har siden 1973 levert skinnpleieprodukter til skinnprodusenter, bilfabrikker og ettermarkedet i form av rens, farge og skinnpleie.

Innvendig vask Nor Solution

Innotec: innovasjon, kvalitet og merverdi

Innotec er leverandør av høykvalitets kjemikalier med en lav andel av farlige tilsetningsstoffer. Innotec har eksistert i Norge siden 1992 og er en velrenomert og anerkjent aktør i det profesjonelle markedet. Produktspekteret er spisset mot auto og industri.

Overflatebeskyttelse

Siden 1968 har Koch-Chemie utviklet egenproduserte bilpleieprodukter i Tyskland. Med et øye for detaljer og et mål om perfeksjon hadde grunnlegger Hans Koch ambisjoner om å utvikle et komplett produktsystem for å oppnå de beste resultatene.

Produktsystem tilpasset ekspertenes krav

Etter 50 år med forskning, utvikling og produksjon er Koch-Chemie i dag en av de ledende produsentene av et komplett produktsystem tilpasset ekspertenes behov. Produktsystemet er organisert i 10 grupper. Hver produktgruppe representerer en unik farge for rask orientering uten å forveksle produkter.

Produsent med fokus på miljø

Som en av verdens største produsenter på bilpleieprodukter er det mange måter vi kan bidra til en bærekraftig utvikling. Alle våre produkter er sertifisert i henhold til globale miljøvernspesifikasjoner, tilpasset for å være miljøvennlig og lett biologisk nedbrytbare. Med Koch-Chemie kan du være sikker på at du bidrar til å redusere fremtidens fotavtrykk samtidig som du oppnår optimale resultater.

Av eksperter for eksperter

Som markedsleder innen bilpleie kan du være sikker på at vi leverer et assortment som imøtekommer profesjonelles krav til konkurransedyktige priser. Gjennom tett samarbeid med verdens ledende bilprodusenter er Koch-Chemie offisielt godkjent av bilmerker som Mercedes-Benz, Audi, Volkswagen, Porsche og BMW.

Overflatebeskyttelse

Italiensk produsent av bilpleieprodukter, pneumatisk og elektrisk verktøy for det profesjonelle markedet, grunnlagt i 1947 i Milano. RUPES står for REALIZZAZIONE UTENSILI PNEUMATICI ELETTRICI SPECIALI (“Produsent av pneumatiske og elektriske spesialverktøy”). 

Rupes har siden 1947 fulgt sine prinsipper om å være intuitive, raske, kreative og innovative. De leverer produkter av svært høy kvalitet og er ansett for å være en av de ledende aktørene på det internasjonale markedet for profesjonelle verktøy og bilpleieprodukter.

Overflatebeskyttelse

Scangrip

Scangrip er Europas ledende produsent av innovative LED-arbeidslys for den profesjonelle bruker. Lyktene er ekstremt kraftige, funksjonell og brukervennlige Scangrip er laget for tøffe forhold og holder høy kvalitet.

Workhand er et norskeid selskap som har spesialisert seg på personlig verneutstyr og vernehansker som hovedområde. Vi jobber med å utvikle, designe og markedsføre verneprodukter og flere av våre utvalgte fabrikker har vært våre partnere i mer enn 20 år. Vi har hovedkontor i Oslo og datterselskap i Sverige. Workhand jobber tett med industridesignere og forskningsinstitutter for å sikre at våre verneprodukter er trygge på arbeidsplasser i og utenfor Norge.

Overflatebeskyttelse

Payback´s mål er å levere avanserte smøremidler, tilsetningsstoffer og kjemikalier for bedre ytelse, lang levetid og lønnsomhet.

I samarbeid med den prestisjetunge Schaefferoil 1839 St.Louis USA og andre leverandører samles nisjeprodukter i varemerkene Payback Lubricants og Payback Chemical.

Avansert smøremiddel med lav friksjon er en viktig faktor for energisparing og lavere kostnader i moderne biler, maskiner og utstyr.

Payback skal være en miljøvennlig og tilpasset leverandør uten å avvike fra kvalitet, engasjement og kundeservice.

PAYBACK LUBRICANTS

Høyytelses smøremidler og tilsetningsstoffer med lavere friksjon og energiforbruk.

Bedre ytelse og økonomi.

 PAYBACK CHEMICALS

Effektive kjemikalier for alle typer smuss, fra asfalt til herdet betong.

Din samarbeidspartner

Har du behov for våre tjenester?